Ben je geïnteresseerd in kunstzinnig werken en wil je echt even in het moment zijn? Dan is een workshop een goede start. De workshops hebben een kunstzinnig en verdiepend karakter. Ze helpen je echt even stil te staan in het moment en bij wat je doet. En natuurlijk zijn ze gewoon ook heel erg leuk om te doen. Kijk hieronder voor de verschillende workshops.

Wakker op zondag  24-01-21

Bij Wakker geef ik de workshop intuïtief tekenen met pastelkrijt. In deze workshop gaan we middels een meditatie eerst stilstaan bij onszelf, om vervolgens met een beeld naar buiten te komen. Iedereen is welkom om deze workshop mee te doen en ervaring is niet nodig.

Mindful tekenen

In deze workshop beginnen we met een mooie wandeling om te ervaren wat er ook al weer om ons heen gebeurd. We nemen de tijd om te kijken, luisteren, voelen, ruiken en te horen. We kiezen een element uit tijdens deze wandeling om ons er vervolgens volledig mee te verbinden

Plantenreeks

Door het jaar heen veranderd de natuur om ons heen. We volgen een plantje in zijn groei en tekenen hem na met pastelkrijt.